26 februari 2024

HR Groep neemt belang in Bonaire Infra en Straatwerken

Nieuws over een nieuwe overname vervult ons andermaal met trots, benadrukkend onze voortdurende groei en toewijding aan uitmuntende dienstverlening aan onze klanten. Met onze groeiende (inter)nationale diensten, activiteiten en netwerk kunnen we steeds beter inspelen op de uiteenlopende behoeften van de markt. We kijken ernaar uit om onze expertise in te zetten en nog meer waarde toe te voegen aan de gemeenschappen die we bedienen.

“Twee jaar geleden zijn we gestart op Bonaire met project ‘Perspektiva’, gericht op het bieden van opleidingen en baangaranties aan jongeren via traineeships. De eerste twee werkstudenten zijn succesvol begonnen in Nederland, waardoor we nu klaar zijn om een nieuwe groep jongeren aan te nemen. Deze stap is van essentieel belang voor onze voortgang en we zijn dankbaar voor het vertrouwen van Simon en Charlene de Jong van Bonaire Infra en Straatwerken om samen te groeien en bij te dragen aan Bonaire” aldus Evert Jan van der Es MSc, CEO van de HR Groep. 

“Voor Bonaire Infra en Straatwerken betekent deze samenwerking niet alleen een kans om te groeien met HR Groep, maar ook om de continuïteit en toekomstwensen van ons bedrijf te waarborgen. De visie, kennis en maatschappelijke betrokkenheid van HR Groep sluiten naadloos aan bij onze eigen overtuigingen. We kijken met vertrouwen naar de toekomst en zijn verheugd over deze samenwerking.” Aldus Simon en Charlene de Jong, Bonaire Infra en Straatwerken.

𝗪𝗮𝘁 𝘃𝗲𝗿𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘁 𝗲𝗿 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝘂?
Feitelijk niks. Ons hoge kwaliteits-, betrouwbaarheid- en service niveau blijft hetzelfde en kan alleen maar nog beter worden. Zowel Simon als Charlene blijven volledig betrokken bij Bonaire Infra en Straatwerken. Echter zullen wij middels deze stap een groter en uitgebreider pakket van diensten en activiteiten kunnen aanbieden in samenwerking met de HR Groep.