Over ons

HR Groep, bestaande uit verschillende bedrijven, is actief in de maritieme, infra, civiele, energie, industrie en utiliteit sectoren. Met onze bedrijven HR-Werkt en Tech Pro Flex zijn we ook actief op het gebied van opleiding, werving en selectie.

Onze groepsbedrijven zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, montage en installatie van toepassingen en diensten die elkaar aanvullen en versterken. Onze teams van experts werken nauw samen met onze klanten om aan hun eisen en behoeften te voldoen.

Onze jarenlange ervaring, expertise en ons uitgebreide netwerk stellen ons in staat om innovatieve en efficiënte oplossingen te bieden die de prestaties van onze klanten verbeteren. Onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en het milieu stelt ons in staat om onze klanten de best mogelijke service en ondersteuning te bieden.

Met onze nuchtere Friese roots en bescheidenheid staan betrouwbaarheid en duurzaamheid centraal in onze diensten. We zijn in staat om snel en adequaat te handelen en hechten veel waarde aan onze kernwaarden, namelijk:

  • Betrouwbaar
  • Bekwaam
  • Betrokken
  • Betaalbaar
  • Bewust

Door te kiezen voor HR Groep, kiest u voor een betrouwbare partner die zijn beloftes nakomt. Met onze ‘one-stop-shop’ filosofie zijn we in staat om onze klanten in alle aspecten te ontzorgen.