8 februari 2024

Overname MRE

Vanaf 1 februari 2024 heeft de HR Groep MRE (Motorenrevisie Eemsdelta) overgenomen onder de nieuwe naam HR Engine & Propulsion Services. Deze overname biedt MRE de mogelijkheid om na het faillissement een doorstart te maken, waarbij zowel de activiteiten, de dienstverlening en het personeel van MRE behouden blijft. Alle voormalige werknemers van MRE zijn meegegaan naar HR Propulsion & Engine Services. 

De HR Groep is blij met de succesvolle overname, die perfect past bij onze ambitie om zowel nationaal als internationaal verder te ontwikkelen en uit te breiden. “We versterken onze groep en verbreden ons markt, diensten en servicebereik,” aldus Evert Jan van der Es, CEO van HR Groep. Door de kennis en expertise van Johannes Zwerwer (voormalig eigenaar van zowel MRE als Engine2Repair) en de overgang van alle medewerkers zijn wij in staat om alle activiteiten en diensten van voormalig MRE en Engine2Repair te borgen. We waren al actief op het gebied van propulsion. Met deze samenvoeging zijn we in staat om het gehele pakket aan te kunnen bieden. Van propulsion tot motorenwerk.

Over HR Engine & Propulsion Services

HR Engine & Propulsion Services houdt zich naast propulsion (uitlijning en voortstuwing) bezig met levering, revisie, testen en reparatie van motoronderdelen en biedt services zoals cilinderkop-, motorblok- en krukasbewerkingen, evenals leveren van dynamo’s en startmotoren. Het bedrijf voert reparatie, onderhoud, service en revisie uit op locatie voor de sectoren landbouw, automotive, industrie en scheepvaart voor zowel de kleine-, als de grote motoren.