21 december 2023

Nieuwsbrief december 2023

Het einde van het jaar nadert en we kijken terug op een jaar vol mooie, uitdagende projecten. Van Groningen tot Zwartsluis en van Delfzijl tot aan Urk. 

Een van die projecten was aan onze eigen kade in Harlingen. Hier voeren we garantiewerkzaamheden uit voor een Aziatische werf. Dit houdt in: de refit van de aandrijflijn in samenwerking met hybride voortstuwing.

Verder zijn we het afgelopen jaar op de achtergrond ook druk geweest met het opzetten van, onder andere, HR-Werkt; ons eigen opleidingscentrum. Dit resulteerde in augustus tot de komst van twee gemotiveerde jonge mannen.

Wintley en Niyandrew zijn inmiddels alweer vier maanden onderdeel van ons team. Samen met vier andere BBL’ers worden ze door praktijkbegeleider Johan Lambeck en Firda college opgeleid.

Naast HR-Werkt hebben we in 2023 extra business units ontwikkeld die allemaal deel uitmaken van onze vernieuwde structuur genaamd ‘HR Groep’. De lancering van onze nieuwe huisstijl en website draagt bij aan een duidelijkere weergave van deze structuur. Het vertrouwde HR Piping is nu een onderdeel van deze groep. Naast de activiteiten van HR Piping biedt de HR Groep een uitgebreider scala aan producten en diensten. 

We kijken ernaar uit om in het komende jaar weer diverse uitdagende projecten aan te gaan. Het team van HR Groep wenst jullie een fantastisch einde van het jaar en een veelbelovende start van het nieuwe jaar toe. Hopelijk tot gauw!