16 april 2024

Uitvoerder Infra

Wie zijn wij?

Wij zijn Bonaire Infra en Straatwerken (Onderdeel van de HR Groep). Een prachtig, leuk en leerzaam bedrijf dat jou vele (opleidings)mogelijkheden kan bieden. We zijn een no nonsense bedrijf die staat voor kwaliteit, continuïteit en vooral ontwikkeling. Passie, plezier en energie staan bij ons voorop.

Functieomschrijving

Werk jij graag in de buitenlucht, woon je op Bonaire óf heb je ambitie om op Bonaire te wonen en te werken en wil jij deel uitmaken van ons leuke team? Dan zijn we op zoek naar jou.

We zijn momenteel op zoek naar een uitvoerder Infra om ons team te versterken. In deze rol draag je de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van diverse projecten binnen onze Infra discipline. Je zult betrokken zijn bij zowel de ontwikkeling van woon- als industriegebieden, alsook bij renovatieprojecten van bestaande objecten. Elke dag streef je ernaar om het beste uit je team te halen, waarbij je hen coacht en inspireert met jouw leiderschap. Als jij een sterke persoonlijkheid bent die gedreven is om resultaten te behalen, weet jij van aanpakken en wil jij voor een langere periode aan de slag? Dan is dit dé baan voor jou. Binnen ons bedrijf zijn wij gespecialiseerd op het gebied in Infra en Civiel en werk je op vaste projecten op Bonaire. Je werkt samen met een ervaren team vol vaklieden die jou graag en met open armen verwelkomen.

Hoe ziet je werk eruit?

Welke kwaliteiten breng je mee?

Wat bieden we jou?

We hebben jou naast een fijne werkplek ook arbeidsvoorwaarden te bieden die het extra leuk maken om samen met ons te werken:

Denk je dat deze functie bij jou past? Aarzel dan niet en reageer snel!

Stuur een mailtje naar: werkenbij@hrgroep.info